中華料理のメニュー解読

Appetizers
前菜
Deep Fried Taro Roll タロいも天ぷら $5.95
Marinated Juliennes of Sea Blubber くらげの酢物
Prawn Cutlet エビフライ
Deep Fried Squid with Spicy Salt イカフライ(スパイシー)
Deep Fried Seafood Sprint Roll シーフード春巻
Pot Sticker 餃子
Shark's Find & Bird's Nest
ふかひれ・燕の巣のスープ
Braised Superior Shark's Fin 最高級ふかひれ煮
High Grade Shark's Fin Soup with Crab Meat 蟹肉入りふかひれスープ
Shark's Fin Soup with Shredded Chicken 鶏肉細切り入りふかひれスープ
Superior Bird's Nest Soup with Crab Meat 蟹入りつばめの巣のシチュー
Abalone, Geoduck & Sea Cucumber
あわび、みる貝、なまこ
Sliced Abalone with Sea Cucumber アワビスライスなまこ入り
Braised, Sliced Abalone with
Chinese Mushroom & Vegitables
中国茸とアワビの煮付け
Braised, Sliced Abalone in Oyster Sause
with Vegitables
アワビと野菜のオイスターソース
Poached Fresh Geoduck ゆでたミル貝
Stir-Fried Fresh Geoduck ミル貝のソテー
Bean Curd
豆腐
Steamed Bean Curd with Black Mushroom & Ham 黒茸とハムの豆腐蒸し
Braised Bean Curd with Vegitable 野菜と揚げ豆腐の蒸し煮
Pan-Fried, Minced Bean Curd 豆腐の揚げ団子
Braised Bean Curd with Minced Beef in Chili Sauce 麻婆豆腐